Domaininformation
Domaininformation "architektur.eu" - Suomi

Napsauta tätä ja tee suora ostopyyntö tähän verkkotunnukseen!

Cestina » Deutsch » Eesti » English » Espanol » Francais » Italiano » Latviesu » Lietuviu » Magyar » Nederlands » Polski » Portugues » Roman » Slovencina » Slovenscina » Suomi » Svenska » Русские » 中國語文

- -

Tällä hetkellä meillä on meneillään kustannus-hyötyanalyysi verkkotunnuksesta, jonka luokse olet löytänyt. Tiettyjen olosuhteiden alla on hyvinkin mahdollista, että voisit ostaa tämän verkkotunnuksen.

Frankcom IT Service ei ole missään tapauksessa tämän verkkotunnuksen omistaja. Varsinainen omistaja on ostanut hiljattain tämän verkkotunnuksen sekä myös muita korkealaatuisia Internet-verkkotunnuksia ja on pyytänyt Frankcom IT Serviceltä konsultointiapua liittyen markkinointiin sekä hankkeen toteuttamiseen. Jos verkkotunnus ei ole vielä edennyt viimeiseen hankintavaiheeseen, se voidaan ostaa.

Tälle verkkotunnukselle ei ole tällä hetkellä kiinteää hintaa, koska ostettujen verkkotunnuksien määrä on korkea ja niiden kustannus-hyötyanalyysit ovat vielä kesken. Ole hyvä ja jätä meille tarjous, jos olet kiinnostunut ostamaan tämän verkkotunnuksen. Voit löytää konkreettisesti toteutuneet hinnat myydyistä verkkotunnista näistä osoitteista:

http://dnpric.es & https://namebio.com

Kun olet jättänyt meille tarjouksesi, käymme verkkotunnuksen omistajan kanssa läpi objektiiviset kriteerit ja sen, että voitko ostaa verkkotunnuksen tarjoamallasi hinnalla vai et. Päätöksestä ilmoitamme sinulle mahdollisimman pian.

Järkevien markkinahintojen löytäminen on meille tärkeää, joten hintamme eivät ole korkeita. Käytämme verkkotunnuksien arviointeja, jotka ovat tehneet niihin erikoistuneet yritykset sekä keskimääräisiä hintoja, joiden pohjana käytämme valmiiksi myytyjen verkkotunnuksien hintoja (jos ne ovat saatavilla). Yhdistämme myös muut tekijät kuten CPC:n (klikkauskohtaisen hinnan), hakumäärän, verkkotunnuksen pituuden, kielen, merkityksellisyyden sekä muiden osapuolien tarjoukset, jotka olemme jo saaneet.

Jos tarjouksesi on lähellä verkkotunnuksen omistajan hintapyyntöä, voimme auttaa sinua koko ostoprosessin läpi.

Huomioithan, että täältä sinulla on myös mahdollisuus ostaa markkinahintaan arvokas .eu-verkkotunnus. Viime vuosina .eu-verkkotunnukset ovat saavuttaneet suosiota ja niitä on rekisteröity 3,7 miljoonaa, jonka vuoksi ne ovat johtava alue verkkotunnuksien laajennuksissa.

Ole hyvä ja lähetä tarjouksesi sähköpostitse osoitteeseen unter [email protected]! Saadaksesi nopeimman yhteydenoton, lähetäthän tarjouksesi saksaksi tai englanniksi. Kiitos mielenkiinnostasi.

Domain powered by Frankcom IT Service, Eichenring 3, 94060 Pocking, Germany, Email: [email protected]